![]() |
السلام عليكم
ازيكم يا رجالة
واحشني والللللله :mf_wink: أنا عارف اني مابدخلش من زماااان لغاية اني دخلت دلوأتي مالاقيتش اي حد من اللي كنت اعرفهم زمان اللي كان واحد ((هوا الدنيا بتتغير كدا في اقل من شهرين!! :jawdrop:)) انا مش بدخل عشان عمال بحارب في المتحانات الزفت :starwars: انا لو عليا اجيب عشة وافرش في المنتدى و سيلك بمتحن من الاسبوع اللي فات واحنا معندناش اي اجازة بين المتحان و التاني:disgust1: هما خلاص تلات ايام و اصيع :red_bandana: :afro2: الاحد - جغرافيا الاتنين - عربي الثلاثاء - تربية وطنية ادعولي يا رجالة سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااام:kicking: |
ربنا معاك ياباشا وبالتوفيق باذن الله
واحنا عمرنا محننساك وتحت امرك فى اى وقت:artist1: |
ربنا معاك بس انتا سنة كام ياض
:groupwave: |
ربنا معاك واحنا موجودين بس ظبـط عنوان الموضوع :whiteflag:
|
اقتباس:
اقتباس:
هعديها المرادي انا في تالته اعدادي ....ياض اقتباس:
وشكرا على المرور |
ألعنوان مبيتغيرش الا من المشرفين
|
ربنا معاك
|
ربنا معاك إن شاء الله |
هااااااااااااااااااانت :eek:
الجغرافيا عدا الحمد لله بس كان امتحان رزل اوي :thumbdown: :grr: بكرا عربي هادخل ازاكر دلوأتي ...............هانت يا رجالاااااااااااا فاضل عربي و تريبية وطنية:wavetowel2: المنهج طويل بس سهل :boxing::sneaktongue: ربنا يستر ادعولي |
اقتباس:
اقتباس:
|
ربنا معاك ياباشا وبالتوفيق باذن الله
|
ربنا معاك
|
اقتباس:
اقتباس:
|
هيييييييييييييييييييييييييييييييييييه
بكرا آخر يوم امتحانااااااااااااااااااااااات :pontiac_black: أخيرا هامتحن و اصيع حبتين وادخل على المنتدى واللعبة حشتوني يا رجالا |
انا
خلصتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت |
الساعة الآن 04:20 AM. |