الموقع العربي الاول للعبة Silkroad Online

الموقع العربي الاول للعبة Silkroad Online (https://silkroad4arab.com/vb/index.php)
-   قسم الاسئلة و الاستفسارات لعمل السيرفرات الخاصة (https://silkroad4arab.com/vb/forumdisplay.php?f=226)
-   -   مساعده (https://silkroad4arab.com/vb/showthread.php?t=610545)

MohamedLol 25-01-2017 03:28 AM

مساعده
 
USE [SRO_VT_SHARD]
GO
/******By Jangan and Wismo ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO

ALTER procedure [dbo].[_AddTimedJob]
@CharID int,
@Category tinyint,
@JobID int,
@TimeToKeep int,
@Data1 int,
@Data2 int,
--##begin due to develop composite item
@Data3 int,
@Data4 int,
@Data5 int,
@Data6 int,
@Data7 int,
@Data8 int,
@Serial64 bigint,
@JID int
--##end due to develop composite item
as
if (not exists (select CharID from _Char with (nolock) where CharID = @CharID))
return -1
if (@TimeToKeep <= 0)
return -2
declare @NewJobID int
set @NewJobID = 0

--##JobID 1 = Guild // JobID 2 = Thief/Hunter/Trader
--##If you want to only have one not both, then just modify the line below!
if (@JobID = 1 or @JobID = 2)
BEGIN
insert into _TimedJob(CharID,Category,JobID,TimeToKeep,Data1,D ata2,Data3,Data4,Data5,Data6,Data7,Data8,Serial64, JID)
values(@CharID, @Category, @JobID, 1, @Data1, @Data2, @Data3, @Data4, @Data5, @Data6, @Data7, @Data8, @Serial64, @JID)
END
ELSE
BEGIN
--##begin due to develop composite item
insert into _TimedJob(CharID,Category,JobID,TimeToKeep,Data1,D ata2,Data3,Data4,Data5,Data6,Data7,Data8,Serial64, JID)
values(@CharID, @Category, @JobID, @TimeToKeep, @Data1, @Data2, @Data3, @Data4, @Data5, @Data6, @Data7, @Data8, @Serial64, @JID)
END
--##end due to develop composite item
set @NewJobID = @@identity
if (@@error <> 0 or @@rowcount = 0)

return -3
return @NewJobID



انا بعمل ده وبرده نفس المشكله لازم استنا 7 day علشان اسجل

Mahmoud Rashwan 25-01-2017 03:51 AM

رد: مساعده
 
جرب ده
كود PHP:

USE SRO_VT_SHARD /*  By ™BaZzZoKa™ */ 
GO 
SET QUOTED_IDENTIFIER ON 
GO 

ALTER   procedure 
[dbo].[_AddTimedJob
@
CharID            int
@
Category        tinyint
@
JobID            int
@
TimeToKeep    int
@
Data1            int
@
Data2            int
--
##begin due to develop composite item 
@Data3            int
@
Data4            int
@
Data5            int
@
Data6            int
@
Data7            int
@
Data8            int
@
Serial64        bigint
@
JID            int 
--##end due to develop composite item 
as 
    if (
not exists (select CharID from _Char with (nolockwhere CharID = @CharID)) 
                return -

            
if (@TimeToKeep <= 0
                return -

            
declare @NewJobID int 
            set 
@NewJobID 

            
--##JobID 1 = Guild // JobID 2 = Thief/Hunter/Trader 
            
--##If you want to only have one not both, then just modify the line below! 
            
if (@JobID or @JobID 2
            
BEGIN 
                insert into _TimedJob
(CharID,Category,JobID,TimeToKeep,Data1,Data2,Data3,Data4,Data5,Data6,Data7,Data8,Serial64,JID
                
values(@CharID, @Category, @JobID1, @Data1, @Data2, @Data3, @Data4, @Data5, @Data6, @Data7, @Data8, @Serial64, @JID
            
END 
            
ELSE 
            
BEGIN 
                
--##begin due to develop composite item 
                
insert into _TimedJob(CharID,Category,JobID,TimeToKeep,Data1,Data2,Data3,Data4,Data5,Data6,Data7,Data8,Serial64,JID
                
values(@CharID, @Category, @JobID, @TimeToKeep, @Data1, @Data2, @Data3, @Data4, @Data5, @Data6, @Data7, @Data8, @Serial64, @JID
            
END 
                
--##end due to develop composite item 
            
set @NewJobID = @@identity 
            
if (@@error <> or @@rowcount 0
                 
                return -

     
return @NewJobID 


MohamedLol 26-01-2017 08:13 PM

رد: مساعده
 
ط¹ظ…ظ„طھظˆ ظˆط¨ط±ط¯ظ‡ ظ„ط³ظ‡ ظˆط¨ط¹ط¯ظٹظ† ط§ظ†ط§ ظ„ظ… ط¨ط¹ظ…ظ„ظˆ ط§ظ„ظ…ظپط±ظˆط¯ ظٹطھط؛ظٹط± ظپظٹ ط¥ظ„ط§ Addtimejob ط¯ظ‡ ظ…ط´ ط¨ظٹطھط؛ظٹط± ط¨ظٹطھظ† ط²ظٹ ظ…ط§ظ‡ظˆ ط§ظ„ظ‚ط¯ظٹظ… ظ…ط´ ط¹ط§ط±ظپ ظپظٹ ط§ظٹظ‡

MohamedLol 27-01-2017 05:51 AM

رد: مساعده
 
ط§ظٹظ‡

MohamedLol 30-01-2017 01:36 AM

رد: مساعده
 
حل

MohamedLol 30-01-2017 01:37 AM

رد: مساعده
 
جربت ده وبره معاني مستغرب المفرود لم اعمل الكوري ده يتغير في إلا Addtimejob مش بيتغير بيتن زي ماهو ممكن حل

MohamedLol 30-01-2017 02:24 AM

رد: مساعده
 
Up

Dev.Ri3o 30-01-2017 02:34 PM

رد: مساعده
 
يبقى تعدل على ال Sr_GameServer بال Ollydbg

Dev.Ri3o 02-02-2017 02:44 AM

رد: مساعده
 
##


الساعة الآن 03:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.