عرض مشاركة واحدة
قديم 09-07-2009, 09:01 PM   #37

MiDo
عضو نشيك



الصورة الرمزية MiDo


• الانـتـسـاب » May 2007
• رقـم العـضـويـة » 21
• المشـــاركـات » 93
• الـدولـة »
• الـهـوايـة »
• اسـم الـسـيـرفـر » No Server
• الـجـنـس » Male
• نقـاط التقييم » 10
MiDo صـاعـد

MiDo غير متواجد حالياً



افتراضي




السلام عليكم
انا عايز اقول ل زياد محمود انى عمرى ما كنت مغرور و ان مش عشان انا فى احسن جيلد ادوس على الناس و ان الجيلد الى انت فيه دا انا اول واحد مصرى داخل فيه و داخل فى الجيلد دا من ايام ما كان لفل 2 و من قبل ما حضرتك تشوف لعبة سيلكرود او تعمل اكونتك انا مش بقولك كدة عشان اقلل من شأنك لا ابدا ً لكن الواحد عمرو ماكانت العدوى بالشكل دا دا انت يارجل فى الفورتيس ما كنش ليك مهمة غير انك تموت جيلد جست ادريم و وقف ليل نهار عند الخيمة بتعتنا ... هتقولى دى لعبة للمتعة هقولك انت قصد انك تستفاذ الجيلد و تسفاذ الناس من اسلوبك و كلمك .. و الحمد لله انا من يوم ما داخلت السرفر دا و انا بساعد اى حد مصرى اعرفه و طول عمرى كنت فى خدمة اى حد مصرى مش عشان انا فى احسن جيلد او اقوى جيلد اركب ولد بلدى .
انا من يوم ما داخلت الجيلد و انا عرف ان الرجل دا دنماركى و من ساعة ما داخلت الجيلد و مفيش وار حصلت مع تيوب سناك غير اما حضرتها و جيبت معهم الفورتيس ., لكن من يوم ما نزلت الصور الدنماركية الى بتسىء للرسول و انا خرجت من الجيلد ... يمكن ناس كتير تقولك انت متعصب و مش كل الناس زى بعض و الكلام الفاضى دا .. مش موضوعنا دلوقتى كل واحد فينا صاحب مبداء .




الصورة دى ايام ما كان اخر اللعبة لفل 70 و انا فى الجيلد الى انتم فيه دلوقتى و عمرى ما كنت ضدد اى حد مصرى و كل الى فى الصورة دول مصريين و فيهم واحد كان فى جيلد فامبير ..

انا مفيش ما بينى و بين اى حد اى مشكلة
يريت نقفل الموضوع و اى حد


توقيع MiDo :
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]