05-10-2008, 07:45 AM
|
#26
|
|
• الانـتـسـاب » Dec 2007
|
• رقـم العـضـويـة » 8492
|
• المشـــاركـات » 523
|
• الـدولـة »
|
• الـهـوايـة »
|
• اسـم الـسـيـرفـر »
|
• الـجـنـس »
|
• نقـاط التقييم » 10
|
|
|
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة lord_ibrahim
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
معلش يا جدعان على العنوان ده بس هو فعلاً حقيقة اللي بيحصل.
معلش الموضوع كان هادي لغاية ما أول عيل دخل وغلط وغلط غيره(وانا بقول عيال مش قصدي على السن انا قصدي على طريقة التفكير.)،احنا كلنا عرب ودي لعبة يبقى نلعب مع بعض في هدوء ولو حد عمل غلط يبقى مسؤل عن نفسه مش بلده مسؤله عنه ،يبقى ليه ندخل البلاد بينا .
وكمان الفيديوهات اللي على اليوتوب....دي شية عيال ولاد ك.لاب..ما عندهمش دين ولا يفهموا في حاجة خالص دخلو شتموا في المصريين ومصر اللي ذكرت في القراءن وكمان المصريين اللي قال عليهم النبي(عليه الصلاو والسلام). خير أجناد الأرض.
قامت زباله المصريين وناس معندهاش عقل وعامليين محموقين على الفاضي...تشتم في السعودية وكأنهم هما المسؤليين عن تعاونهم مع اللأمريكان.
على أساس ان هما اللي أختاروا الأمريكان مش حكوماتهم (وكلنا بنشوف الحكومات بتعمل ايه في بلادنا ).وعلى اساس ان المصريين سابوا الصلاة في الجوامع عند أضرحة أولياء الله الصالحين وراحوا يبنوا كباريهات في شارع الهرم.
يا جدعان حرام عليكوا بجد اللي بتعملوا بين بعض ده ،وحرام على الغبي(ومش عايز ياخد الشتيمة بحساسية قبل ما يبص هو عمل ايه الأول) اللي جاب الفيديوهات دي المنتدى عشان يورينا ناس ولاد صرمة بت*** منظرنا قدام بعض.
ده كفايه ان الشباب اللي بيقول الكلام ده شباب سيكو سيكو متأمرك وعامل بيغني راب يعني نسوان متعرية من بلادها وبتشوف خنازير الأمريكان وبتقلدها .يبقى احنا الرجالة نسمع كلامهم .محدش فكر اللي عامل الفيديوهات دي غرضه منها ايه.
|
حلو أوى يا أبراهيم وتنفع مشرف على الحتة الجامدة دى
|
|
|