البقاء مسجل دائمآ
الإعلانات
قديم 14-11-2017, 02:54 AM   #1

Spicoo
عضو مميز

الصورة الرمزية Spicoo

• الانـتـسـاب » Oct 2012
• رقـم العـضـويـة » 106620
• المشـــاركـات » 621
• الـدولـة » سَّوٍّهِّآجِّ
• الـهـوايـة » AKTSA7
• اسـم الـسـيـرفـر » Private Server
• الـجـنـس » Male
• نقـاط التقييم » 10
Spicoo صـاعـد

Spicoo غير متواجد حالياً

إرسال رسالة عبر Yahoo إلى Spicoo

(1) مشكله في system Auto EquipMent

انا ضفت كل حاجه تمام بس المشكله اول ما اوصل لفل 50 مثلا واجي اعمل تلبورت الايتم مش بيتغير بس لو نزلت الاسكرول بتاعت السيستم من ال console و دربتها السيت بيتغير تمام ودا ال __AUTO_EQUIP_GEAR
اقتباس:
USE [SRO_VT_SHARD]
GO
/****** Object: StoredProcedure [dbo].[__AUTO_EQUIP_GEAR] Script Date: 11/14/2017 1:46:52 AM ******/
SET ANSI_NULLS OFF
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER OFF
GO

ALTER PROCEDURE [dbo].[__AUTO_EQUIP_GEAR]
@CharName AS VARCHAR(64),
@EQPlus AS TINYINT
AS
-- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@
-- @@@ BEGIN: SETTINGS

-- CHANGE THIS! -- CHANGE THIS! -- CHANGE THIS! (if needed)

-- (Represent ITEM_CH_BOW_11_A_RARE), change as you need it
DECLARE @GearSuffix VARCHAR(16) = 'B_RARE'

-- @@@ END: SETTINGS
-- @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@

SET XACT_ABORT ON
SET NOCOUNT ON

-- Check if character exist
DECLARE @isCharExist TINYINT = 0

PRINT 'Validating Character...'
-- EXEC @isCharExist = [_IsExistingCharName] @CharNameToCheck = @CharName
SELECT @isCharExist = COUNT(CharID) FROM [_Char] WITH (NOLOCK) WHERE CharName16 = @CharName
IF (@isCharExist = 0)
BEGIN
RAISERROR('Character: %s does not exist. Sequence canceled!', 1, 16, @CharName)
RETURN -1
END

-- Check character and account related information (In relation with SRO_VT_ACCOUNT)
DECLARE @CharID INT = 0
DECLARE @RefCharID INT = 0
DECLARE @UserJID INT = 0
DECLARE @AccountName VARCHAR(32) = ''

-- Check if character assigned to Account ID
PRINT 'Validating Account ID...'
SELECT @CharID = CharID, @RefCharID = RefObjID FROM [_Char] WITH (NOLOCK) WHERE CharName16 = @CharName
SELECT @UserJID = UserJID FROM [_User] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID
IF (@UserJID IS NULL OR @UserJID = 0)
BEGIN
RAISERROR('Account ID does not exist, or character: %s is not assigned to any user accounts. Sequence canceled!', 1, 16, @CharName)
RETURN -2
END

-- Check character gender and race
DECLARE @CharGender VARCHAR(1) = ''
DECLARE @CharRace VARCHAR(2) = ''

PRINT 'Validating race and gender...'
SET @CharRace = CASE
WHEN (@RefCharID BETWEEN 1907 AND 1919) OR (@RefCharID BETWEEN 1920 AND 1932) THEN 'CH' -- Chinese (vSRO/BR110)
WHEN (@RefCharID BETWEEN 14875 AND 14887) OR (@RefCharID BETWEEN 14888 AND 14900) THEN 'EU' -- Euro (vSRO)
WHEN (@RefCharID BETWEEN 14717 AND 14729) OR (@RefCharID BETWEEN 14730 AND 14742) THEN 'EU' -- Euro (BR110)
ELSE NULL END
SET @CharGender = CASE
WHEN (@RefCharID BETWEEN 1907 AND 1919) OR (@RefCharID BETWEEN 14875 AND 14887) OR (@RefCharID BETWEEN 14717 AND 14729) THEN 'M'
WHEN (@RefCharID BETWEEN 1920 AND 1932) OR (@RefCharID BETWEEN 14888 AND 14900) OR (@RefCharID BETWEEN 14730 AND 14742) THEN 'W'
ELSE NULL END
PRINT 'Race code is: ' + @CharRace + ', gender code is: ' + @CharGender + '.'
IF (@CharRace IS NULL OR @CharGender IS NULL)
BEGIN
RAISERROR('Invalid character race and gender info. Sequence canceled!', 1, 16, @CharName)
RETURN -3
END

-- Check character level for item degree
DECLARE @EQDegree VARCHAR(2) = ''
DECLARE @CurLevel TINYINT = 0

SET @CurLevel = CASE
WHEN @CharRace = 'CH' THEN (SELECT CurLevel FROM [_Char] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID) + 1
WHEN @CharRace = 'EU' THEN (SELECT TOP (1) [Level] FROM [_CharSkillMastery] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID ORDER BY [Level] DESC) + 1
ELSE 0 END
SET @EQDegree = CASE
WHEN @CurLevel < 13 THEN '01'
WHEN @CurLevel < 21 THEN '02'
WHEN @CurLevel < 29 THEN '03'
WHEN @CurLevel < 37 THEN '04'
WHEN @CurLevel < 47 THEN '05'
WHEN @CurLevel < 57 THEN '06'
WHEN @CurLevel < 69 THEN '07'
WHEN @CurLevel < 81 THEN '08'
WHEN @CurLevel < 92 THEN '09'
WHEN @CurLevel < 101 THEN '10'
ELSE '11' END

PRINT 'Character/Mastery Level: ' + CAST(@CurLevel AS VARCHAR(3)) + ', degree: ' + @EQDegree + '. (Level are current +1)'

-- Setting up equipment
-- Gears
DECLARE @CodeNameHelm VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameMail VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameShoulder VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameGauntlet VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNamePants VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameBoots VARCHAR(64) = ''
DECLARE @RefHelmID INT = 0
DECLARE @RefMailID INT = 0
DECLARE @RefShoulderID INT = 0
DECLARE @RefGauntletID INT = 0
DECLARE @RefPantsID INT = 0
DECLARE @RefBootsID INT = 0
DECLARE @RefHelmLinkID INT = 0
DECLARE @RefMailLinkID INT = 0
DECLARE @RefShoulderLinkID INT = 0
DECLARE @RefGauntletLinkID INT = 0
DECLARE @RefPantsLinkID INT = 0
DECLARE @RefBootsLinkID INT = 0

-- Accessories
DECLARE @CodeNameEarring VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameNecklace VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameRing VARCHAR(64) = ''
DECLARE @RefEarringID INT = 0
DECLARE @RefNecklaceID INT = 0
DECLARE @RefRingID INT = 0
DECLARE @RefEarringLinkID INT = 0
DECLARE @RefNecklaceLinkID INT = 0
DECLARE @RefRingLinkID INT = 0

-- Weapon and Shield
DECLARE @CodeNameWeapon VARCHAR(64) = ''
DECLARE @CodeNameShield VARCHAR(64) = ''
DECLARE @RefWeaponID INT = 0
DECLARE @RefShieldID INT = 0
DECLARE @RefWeaponLinkID INT = 0
DECLARE @RefShieldLinkID INT = 0

-- Check for current equipped weapon/shield
PRINT 'Validating equipped weapon...'
DECLARE @OldWeaponID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot =6)
IF (@OldWeaponID IS NULL OR @OldWeaponID = 0)
BEGIN
RAISERROR('Character: %s is not wearing any weapon. Sequence canceled!', 10, 1, @CharName)
RETURN -4
END
DECLARE @RefOldWeaponID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldWeaponID)
DECLARE @WPClass VARCHAR(16) = ''
SELECT @WPClass =
CASE
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 2 THEN 'SWORD'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 3 THEN 'BLADE'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 4 THEN 'SPEAR'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 5 THEN 'TBLADE'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 6 THEN 'BOW'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 7 THEN 'SWORD'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 8 THEN 'TSWORD'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 9 THEN 'AXE'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 10 THEN 'DARKSTAFF'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 11 THEN 'TSTAFF'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 12 THEN 'CROSSBOW'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 13 THEN 'DAGGER'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 14 THEN 'HARP'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND TypeID3 = 6 AND TypeID4 = 15 THEN 'STAFF'
END
FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND ID = @RefOldWeaponID ORDER BY TypeID4 ASC
PRINT 'Weapon is: ' + @WPClass + '.'

-- Set no shield by default, if the weapon used is 1H, then add shield automatically.
PRINT 'Checking if character is using shield...'
DECLARE @useShield TINYINT = 0
IF (@WPClass = 'SWORD' OR @WPClass = 'BLADE' OR @WPClass = 'STAFF' OR @WPClass = 'DARKSTAFF')
BEGIN
PRINT '- 1H weapon is used, new shield will be added.'
SET @useShield = 1
END

-- Item codes (trailing codes are from itemSuffix settings above)
PRINT 'Validating current gear...'
DECLARE @OldGearID INT = (SELECT TOP (1) ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND ItemID > 0 AND Slot BETWEEN 0 AND 5)
IF (@OldGearID IS NULL OR @OldGearID = 0)
BEGIN
RAISERROR('Character: %s is not wearing any armor. Sequence canceled!', 10, 1, @CharName)
RETURN -5
END
DECLARE @RefOldGearID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldGearID)
DECLARE @EQClass VARCHAR(10)
SELECT @EQClass =
CASE
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND (TypeID3 = 1 OR TypeID3 = 9) THEN 'CLOTHES'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND (TypeID3 = 2 OR TypeID3 = 10) THEN 'LIGHT'
WHEN TypeID1 = 3 AND TypeID2 = 1 AND (TypeID3 = 3 OR TypeID3 = 11) THEN 'HEAVY'
END
FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND ID = @RefOldGearID ORDER BY TypeID4 ASC
PRINT 'Gear type is: ' + @EQClass + '.'

PRINT 'Validating current equipment type...'
DECLARE @OldHelmID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 0)
DECLARE @RefOldHelmID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldHelmID)
DECLARE @OldMailID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 1)
DECLARE @RefOldMailID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldMailID)
DECLARE @OldShoulderID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 2)
DECLARE @RefOldShoulderID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldShoulderID)
DECLARE @OldGauntletID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 3)
DECLARE @RefOldGauntletID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldGauntletID)
DECLARE @OldPantsID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 4 )
DECLARE @RefOldPantsID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldPantsID)
DECLARE @OldBootsID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 5)
DECLARE @RefOldBootsID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldBootsID)
DECLARE @OldShieldID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 7)
DECLARE @RefOldShieldID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldShieldID)
DECLARE @OldEarringID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 9)
DECLARE @RefOldEarringID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldEarringID)
DECLARE @OldNecklaceID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 10)
DECLARE @RefOldNecklaceID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldNecklaceID)
DECLARE @OldLRingID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 11)
DECLARE @RefOldLRingID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldLRingID)
DECLARE @OldRRingID INT = (SELECT ItemID FROM [_Inventory] WITH (NOLOCK) WHERE CharID = @CharID AND Slot = 12)
DECLARE @RefOldRRingID INT = (SELECT RefItemID FROM [_Items] WITH (NOLOCK) WHERE ID64 = @OldRRingID)

-- Check if old equipment are Egy or Roc set
DECLARE @useHelm TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldHelmID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useMail TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldMailID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useShoulder TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldShoulderID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useGauntlet TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldGauntletID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @usePants TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldPantsID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useBoots TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldBootsID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useWeapon TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldWeaponID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
IF (@useShield = 1)
BEGIN
SET @useShield = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldShieldID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
END
DECLARE @useEarring TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldEarringID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useNecklace TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldNecklaceID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useLRing TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldLRingID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END
DECLARE @useRRing TINYINT = CASE WHEN EXISTS(SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefOldRRingID AND (CodeName128 LIKE 'ITEM_ROC_%' OR CodeName128 LIKE '%_SET_A_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_SET_B_RARE' OR CodeName128 LIKE '%_TOURNAMENT_SET' OR CodeName128 LIKE '%_SCHOLAR_SET' OR CodeName128 LIKE '%_GM_SET')) THEN 0 ELSE 1 END

PRINT 'Setting up item codenames...'
-- Gears
SET @CodeNameHelm = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_HA_' + @GearSuffix
SET @CodeNameMail = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_BA_' + @GearSuffix
SET @CodeNameShoulder = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_SA_' + @GearSuffix
SET @CodeNameGauntlet = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_AA_' + @GearSuffix
SET @CodeNamePants = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_LA_' + @GearSuffix
SET @CodeNameBoots = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @CharGender + '_' + @EQClass + '_' + @EQDegree + '_FA_' + @GearSuffix

-- Accessories
SET @CodeNameEarring = 'ITEM_' + @CharRace + '_EARRING_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix
SET @CodeNameNecklace = 'ITEM_' + @CharRace + '_NECKLACE_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix
SET @CodeNameRing = 'ITEM_' + @CharRace + '_RING_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix

-- Weapon and Shield
SET @CodeNameWeapon = 'ITEM_' + @CharRace + '_' + @WPClass + '_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix
SET @CodeNameShield = 'ITEM_' + @CharRace + '_SHIELD_' + @EQDegree + '_' + @GearSuffix

-- Get Reference ID and Link ID
PRINT 'Getting item reference ID and link...'
-- Gears
SELECT @RefHelmID = ID, @RefHelmLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameHelm
SELECT @RefMailID = ID, @RefMailLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameMail
SELECT @RefShoulderID = ID, @RefShoulderLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameShoulder
SELECT @RefGauntletID = ID, @RefGauntletLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameGauntlet
SELECT @RefPantsID = ID, @RefPantsLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNamePants
SELECT @RefBootsID = ID, @RefBootsLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameBoots

-- Accessories
SELECT @RefEarringID = ID, @RefEarringLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameEarring
SELECT @RefNecklaceID = ID, @RefNecklaceLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameNecklace
SELECT @RefRingID = ID, @RefRingLinkID = link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameRing

-- Weapon and Shield
SELECT @RefWeaponID = ID, @RefWeaponLinkID = Link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameWeapon
SELECT @RefShieldID = ID, @RefShieldLinkID = Link FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = @CodeNameShield

IF (
@RefHelmID IS NULL OR @RefHelmID = 0 OR
@RefMailID IS NULL OR @RefMailID = 0 OR
@RefShoulderID IS NULL OR @RefShoulderID = 0 OR
@RefGauntletID IS NULL OR @RefGauntletID = 0 OR
@RefPantsID IS NULL OR @RefPantsID = 0 OR
@RefBootsID IS NULL OR @RefBootsID = 0 OR
@RefEarringID IS NULL OR @RefEarringID = 0 OR
@RefNecklaceID IS NULL OR @RefNecklaceID = 0 OR
@RefRingID IS NULL OR @RefRingID = 0 OR
@RefWeaponID IS NULL OR @RefWeaponID = 0 OR
@RefShieldID IS NULL OR @RefShieldID = 0
)
BEGIN
RAISERROR('Invalid item reference ID, check item codename (degree parameter or item suffix setting). Sequence canceled!', 1, 16)
RETURN -6
END
IF (
@RefHelmLinkID IS NULL OR @RefHelmLinkID = 0 OR
@RefMailLinkID IS NULL OR @RefMailLinkID = 0 OR
@RefShoulderLinkID IS NULL OR @RefShoulderLinkID = 0 OR
@RefGauntletLinkID IS NULL OR @RefGauntletLinkID = 0 OR
@RefPantsLinkID IS NULL OR @RefPantsLinkID = 0 OR
@RefBootsLinkID IS NULL OR @RefBootsLinkID = 0 OR
@RefEarringLinkID IS NULL OR @RefEarringLinkID = 0 OR
@RefNecklaceLinkID IS NULL OR @RefNecklaceLinkID = 0 OR
@RefRingLinkID IS NULL OR @RefRingLinkID = 0 OR
@RefWeaponLinkID IS NULL OR @RefWeaponLinkID = 0 OR
@RefShieldLinkID IS NULL OR @RefShieldLinkID = 0
)
BEGIN
RAISERROR('Invalid link reference ID, check item codename (degree parameter or item suffix setting). Sequence canceled!', 1, 16)
RETURN -7
END

-- Get durability for 'Data'
PRINT 'Getting items durability information...'
DECLARE @DuraHelm INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefHelmLinkID)
DECLARE @DuraMail INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefMailLinkID)
DECLARE @DuraShoulder INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefShoulderLinkID)
DECLARE @DuraGauntlet INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefGauntletLinkID)
DECLARE @DuraPants INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefPantsLinkID)
DECLARE @DuraBoots INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefBootsLinkID)
DECLARE @DuraWeapon INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefWeaponLinkID)
DECLARE @DuraShield INT = (SELECT Dur_L FROM _RefObjItem WITH (NOLOCK) WHERE ID = @RefShieldLinkID)

-- Sequence begin
BEGIN TRANSACTION

-- Add new equipment to equipment slots
PRINT 'Adding new items...'
DECLARE @HelmItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @MailItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @ShoulderItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @GauntletItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @PantsItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @BootsItemID64 BIGINT = 0

DECLARE @EarringItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @NecklaceItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @RingLItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @RingRItemID64 BIGINT = 0

DECLARE @WeaponItemID64 BIGINT = 0
DECLARE @ShieldItemID64 BIGINT = 0

-- Helm
IF (@useHelm = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 0
EXEC @HelmItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 0, @RefHelmID, @DuraHelm
IF (@HelmItemID64 <= 0)
BEGIN
PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...'
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -8
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @HelmItemID64
PRINT '- Helm equipped.'
END

-- Chest
IF (@useMail = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 1
EXEC @MailItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 1, @RefMailID, @DuraMail
IF (@MailItemID64 <= 0)
BEGIN
PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP], canceling sequence and rolling back data...'
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -9
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @MailItemID64
UPDATE [_Items] SET MagParamNum = 5, MagParam5 = 901943132463 WHERE ID64 = @MailItemID64
PRINT '- Chest equipped.'
END

-- Shoulder
IF (@useShoulder = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 2
EXEC @ShoulderItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 2, @RefShoulderID, @DuraShoulder
IF (@ShoulderItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -10
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @ShoulderItemID64
PRINT '- Shoulder equipped.'
END

-- Gauntlet
IF (@useGauntlet = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 3
EXEC @GauntletItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 3, @RefGauntletID, @DuraGauntlet
IF (@GauntletItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -11
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @GauntletItemID64
PRINT '- Gauntlet equipped.'
END

-- Pants
IF (@usePants = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 4
EXEC @PantsItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 4, @RefPantsID, @DuraPants
IF (@PantsItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -12
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @PantsItemID64
PRINT '- Pants equipped.'
END

-- Boots
IF (@useBoots = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 5
EXEC @BootsItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 5, @RefBootsID, @DuraBoots
IF (@BootsItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -13
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 257698037898, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @BootsItemID64
PRINT '- Boots equipped.'
END

-- Earring
IF (@useEarring = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 9
EXEC @EarringItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 9, @RefEarringID, 0
IF (@EarringItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -14
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 1073741823, MagParamNum = 7, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 85899346100, MagParam4 = 85899346094, MagParam5 = 85899346088, MagParam6 = 85899346106, MagParam7 = 85899346112, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @EarringItemID64
UPDATE [_Items] SET MagParamNum = 9, MagParam8 = 214748365115, MagParam9 = 214748365139 WHERE ID64 = @EarringItemID64
PRINT '- Earring equipped.'
END

-- Necklace
IF (@useNecklace = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 10
EXEC @NecklaceItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 10, @RefNecklaceID, 0
IF (@NecklaceItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -15
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 1073741823, MagParamNum = 7, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 85899346100, MagParam4 = 85899346094, MagParam5 = 85899346088, MagParam6 = 85899346106, MagParam7 = 85899346112, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @NecklaceItemID64
UPDATE [_Items] SET MagParamNum = 8, MagParam8 = 47244640547 WHERE ID64 = @NecklaceItemID64
PRINT '- Necklace equipped.'
END

-- Left Ring
IF (@useLRing = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 11
EXEC @RingLItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 11, @RefRingID, 0
IF (@RingLItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -16
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 1073741823, MagParamNum = 7, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 85899346100, MagParam4 = 85899346094, MagParam5 = 85899346088, MagParam6 = 85899346106, MagParam7 = 85899346112, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @RingLItemID64
UPDATE [_Items] SET MagParamNum = 9, MagParam8 = 107374182751, MagParam9 = 107374182727 WHERE ID64 = @RingLItemID64
PRINT '- Left Ring equipped.'
END

-- Right Ring
IF (@useRRing = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 12
EXEC @RingRItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 12, @RefRingID, 0
IF (@RingRItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -17
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 1073741823, MagParamNum = 7, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 85899346100, MagParam4 = 85899346094, MagParam5 = 85899346088, MagParam6 = 85899346106, MagParam7 = 85899346112, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @RingRItemID64
UPDATE [_Items] SET MagParamNum = 9, MagParam8 = 107374182751, MagParam9 = 107374182727 WHERE ID64 = @RingRItemID64
PRINT '- Right Ring equipped.'
END

-- Weapon
IF (@useWeapon = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 6
EXEC @WeaponItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 6, @RefWeaponID, @DuraWeapon
IF (@WeaponItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -18
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 6, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 429496729714, MagParam5 = 257698037862, MagParam6 = 12884902155, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @WeaponItemID64
PRINT '- Weapon equipped.'
END

-- Shield
IF (@useShield = 1)
BEGIN
EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 7
EXEC @ShieldItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 7, @RefShieldID, @DuraShield
IF (@ShieldItemID64 <= 0)
BEGIN
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -19
END
UPDATE [_Items] SET OptLevel = @EQPlus, Variance = 34359738336, MagParamNum = 4, MagParam1 = 30064771144, MagParam2 = 30064771150, MagParam3 = 858993459290, MagParam4 = 429496729726, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL WHERE ID64 = @ShieldItemID64
PRINT '- Shield equipped.'
END

-- Arrow/Bolt
IF (@WPClass = 'BOW' OR @WPClass = 'CROSSBOW')
BEGIN
DECLARE @ArrowItemID64 BIGINT
DECLARE @RefArrowID INT = CASE
WHEN @WPClass = 'BOW' THEN (SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = 'ITEM_MALL_QUIVER')
WHEN @WPClass = 'CROSSBOW' THEN (SELECT ID FROM [_RefObjCommon] WITH (NOLOCK) WHERE [Service] = 1 AND CodeName128 = 'ITEM_MALL_BOLT')
END

EXEC [_STRG_DEL_ITEM_NoTX] 1, @CharID, 7
EXEC @ArrowItemID64 = [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] @CharID, 7, @RefArrowID, 10000
IF (@ArrowItemID64 <= 0)
BEGIN
PRINT 'Problem when executing [_FN_ADD_INITIAL_EQUIP] (Arrow/Bolt), canceling sequence and rolling back data...'
ROLLBACK TRANSACTION
RETURN -19
END
PRINT '- Arrow/Bolt equipped.'
END

COMMIT TRANSACTION
PRINT 'Sequence complete.'

RETURN -1
-- EOF
ودا ال _AddLogChar
اقتباس:
IF (@EventID = 22) -- Character level up
BEGIN
-- Character reached certain level
IF (@Data2 = 13 OR @Data2 = 21 OR @Data2 = 29 OR @Data2 = 37 OR @Data2 = 47 OR @Data2 = 57 OR @Data2 = 69 OR @Data2 = 81)
BEGIN
DECLARE @CharNameEQ VARCHAR(64) = (SELECT CharName16 from [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Char] WHERE CharID = @CharID)

-- Set Method (1 = inventory, 2 = auto) (CHANGE THIS IF YOU WANT)
DECLARE @AEMethod INT = 2
-- ID in _RefObjCommon for this Auto-Equipment Coupon (CHANGE THIS IF YOU HAVE DIFFERENT ID)
DECLARE @RefItemID INT = 46030

-- Method 1: deliver inventory
IF (@AEMethod = 1)
BEGIN
-- Check if coupon exist
-- (so character won't get multiple coupon) ;)
DECLARE @isCouponExist INT = 0
DECLARE @TSlots INT = 0
DECLARE @CharSlot INT = 0
DECLARE @CouponItemID INT = 0
SELECT @TSlots = COUNT(Slot) from [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Inventory] WHERE CharID = @CharID
WHILE @CharSlot <= @TSlots
BEGIN
IF (@CharSlot > 13)
BEGIN
SELECT @CouponItemID = ItemID FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Inventory] WHERE CharID = @CharID AND Slot = @CharSlot
IF EXISTS (SELECT RefItemID FROM [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Items] WHERE RefItemID = @RefItemID AND ID64 = @CouponItemID)
BEGIN
SET @isCouponExist = 1
SET @CharSlot = @TSlots
END
END
SET @CharSlot = @CharSlot + 1
END
-- If previous coupon not exist, deliver to inventory
IF (@isCouponExist = 0)
BEGIN
EXEC [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_ADD_ITEM_EXTERN] @CharNameEQ, 'ITEM_EVENT_AUTOEQUIP_COUPON', 1, 0
END
END
-- Method 2: automatic equip
ELSE IF (@AEMethod = 2)
BEGIN
EXEC [SRO_VT_SHARD].[dbo].[__AUTO_EQUIP_GEAR] @CharNameEQ, 7
END
END
END
/*!Calc*/

/*!Extension*/

END -- !Skipping
ودا ال_AddLogItem
اقتباس:
IF (@Operation = 41) -- scroll is used
BEGIN
IF (@ItemRefID = 46030) -- Auto-equipment Coupon
BEGIN
DECLARE @CharNameEQ VARCHAR(64) = (SELECT CharName16 from [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_Char] WHERE CharID = @CharID)
EXEC [SRO_VT_SHARD].[dbo].[__AUTO_EQUIP_GEAR] @CharNameEQ, 7
END
END

توقيع Spicoo :
حب ما تعمل حتي تعمل ما تحب

إعلانات google

يتصفح الموضوع حالياً : 1 (0 عضو و 1 زائر)